Hrvoje Zalar rođen je 28.listopada 1964. u Zagrebu, za velike poplave kad je Sava dobrim dijelom natopila grad, izlivši se iz korita. Iako ga je „voda donesla“, dobro se snašao plivajući. Leđno i prsno solidno preplivao Obrazovni centar za jezike (klas. gimnaziju), upornim kraul zamasima Filozofski fakultet u Zagrebu (tadašnje Jugoslavenske jezike i književnosti, profesorska diploma 1990.), te u nadahnutom leptir stilu Akademiju dramskih umjetnosti (glumačka diploma 1995.). Od 1993.-2000. bio je zaposlen na neodređeno vrijeme u Kazalištu Žar ptica gdje je ostvario niz glavnih ili važnijih uloga u predstavama za djecu

Anja Đurinović rođena je 20. ožujka 1990. godine u Zagrebu. U svoju prvu školu kreće 1997. godine. Radilo se o OŠ Bartola Kašića. Nakon toga je uslijedila II.gimnazija, a paralelno s tim osnovna i srednja Škola suvremenog plesa Ane Maletić. 2009.g. upisuje Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu, 2012.g. završava dodiplomski studij glume i odmah upisuje diplomski studij koji završava u lipnju 2014.g. U ansambl Gradskog dramskog kazalista Gavella ulazi 1. srpnja 2015. Uz glumu se još uvijek aktivno bavi suvremenim plesom, te edukacijom vezanim uz ples na radionicama različitih profila. Autorica je scenskog pokreta u predstavi Višnjik

Selma Mehić rođena je 12. rujna 1990. godine u Osijeku. Magistrirala je na Umjetničkoj akademiji u Osijeku na kazališnom odsjeku, smjer gluma i lutkarstvo. Osim formalnog obrazovanja stečenog na Akademiji, pohađa niz radionica i festivala usmjerenih na razne plesne stilove, glumu, fizički teatar u Hrvatskoj i inozemstvu. Sudjelovala je u različitim glumačkim, lutkarskim i plesnim predstavama i projektima te ispitnim produkcijama od kojih valja istaknuti završni ispit iz glume Hasanaginica (M. Ogrizović, mentor prof. B. Stjepanović)i diplomski ispit iz govora Idiotu (F. M. Dostojevski, mentor prof. V. Ramljak).

Mateja Majerle rođena je 23.02.1986. u Rijeci. 2014. magistrirala je studij glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Ivice Boban i doc. Krešimira Dolenčića. Sa 9 godina pridružuje se opatijskom SKAM-u gdje glumi u mjuziklima „Ema“,„Neposlušna priča“, „Slomljeno jato“ , „U zmajevom gnijezdu“(1994-1999). 2005. surađuje sa Gradskim kazalištem lutaka u Rijeci na predstavama „Postolar i vrag“ i „Mala vještica“. 2011. surađuje sa Bglad produkcijom na mjuziklu “Footloose”, a 2012. sa Teatrom Exit na predstavi “Nemirne noge”.Od 2014. nastupa u predstavi "Priča o zvuku”, a od 2015.

Rođen 1990. godine, glumom se počeo baviti u Amaterskom kazalištu Samobor. 2011. godine upisao je Umjetničku akademiju u Osijeku – studij glume i lutkarstva. Još za studiranja sudjelovao je u brojnim produkcijama (Osječko ljeto kulture, Dječje kazalište Branka Mihaljevića).Diplomirao je 2014. godine. Ostvario uloge u više kazališta (Mala Scena: „Why me“, „Sportski život letećeg Martina“, LS I.B. Mažuranić: „Ježeva kućica“, Teatar Naranča „Kristijan“ ...)